ویزای توریستی تایلند

تایلند

تایلند از زیباترین و به صرفه ترین مقاصد گردشگری در جهان به شمار می رود، معابد تاریخی، چشم اندازهای ساحلی و کوهستان های سر به فلک کشیده، جزیره های کوچک و بزرگش هر ساله گردشگران زیادی را جذب می کند. برای خرید سوغات، میوه‌ و سبزیجات استوایی و غذای محلی حتما به بازارهای رنگارنگ و شناور بر قایق در محله های شهر بانکوک سر بزنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند

  1. کپی تمامی صفحات شناسنامه (هر صفحه در یک برگه A4 )
  2. کپی کارت ملی در یک برگه A4
  3. کپی صفحه اول پاسپورت در یک برگه A4
  4. اصل پرینت مالی با نام - تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه ( به ازای هر نفر 4 میلیون تومان)
  5. در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
  6. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
  7. 1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید

انواع ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند
ویزای بازنشستگی تایلند
ویزای تحصیلی تایلند
ویزای تجاری تایلند